2821112995 6972111980 ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΩΝ/ΝΟΥ 87, Χανιά omilos.loukakis@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
LOUKAKIS BLC | Τεχνική Εταιρεία - Χωματουργικά Έργα - Κατασκευαστική Εταιρεία Χανιά Κρήτη
 

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών όπως τεχνικά έργα, χωματουργικά έργα αλλά και κατασκευαστικά έργα εισάγοντας χρόνο με τον χρόνο ολοένα και περισσότερες πρωτοποριακές τεχνικές και καινοτομίες στις κατασκευές που αναλαμβάνει. 

Από την πρώτη μέρα της ίδρυσης μας έως και σήμερα μοναδικός μας σκοπός είναι να δίνουμε την υπεραξία που πρέπει στο έργο που αναλαμβάνουμε πετυχαίνοντας όλους τους προκαθορισμένους οικονομικούς και οικολογικούς στόχους.

 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
 

Τεχνικά Έργα
Η εταιρεία LOUKAKIS BLC αναλαμβάνει έργα ύδρευσης-αποχέτευσης, οικοδομικά έργα και άλλα, διαθέτοντας τον πλέον  σύγχρονο μηχανικό εξοπλισμό και το εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο μπορεί να εγγυηθεί την άρτια αποπεράτωση κάθε τεχνικής εργασίας.

Χωματουργικά Έργα
Διαθέτοντας τα απαιτούμενα χωματουργικά μηχανήματα αλλά και την απαραίτητη εμπειρία η LOUKAKIS BLC μπορεί να αναλάβει και να ολοκληρώσει με πλήρη επιτυχία πάσης φύσεως χωματουργικές εργασίες.

Κατασκευαστικά Έργα
Τέλος η εταιρεία μας αναλαμβάνει κατασκευαστικά έργα παραδίδοντας τα με το κλειδί στο χέρι και έχοντας εγγυηθεί για την δημιουργία ενός χώρου με υψηλές απαιτήσεις ο οποίος βέβαια θα ανταποκρίνεται και στα δικά σας θέλω στο μέγιστο.
 
 
 
 
 
 
 
 

Σύγχρονες Λύσεις

Η εταιρεία LOUKAKIS BLC, έχει ως κύριο σκοπό να πετυχαίνει την βέλτιστη ποιότητα σε κάθε κατασκευή που αναλαμβάνει με γνώμονα την εξοικονόμηση κόστους κατασκευής αλλά και χρόνου.

 
 
 
 
 
 
 
Εμπιστευτείτε μας
Άνθρωποι της εταιρείας μας είναι συνεχώς διαθέσιμοι για την καταγραφή και την πλήρη αξιολόγηση των αναγκών σας με σκοπό να σας προτείνουμε ιδανικές λύσεις προκειμένου να ικανοποιήσουμε τον εκάστοτε πελάτη μας.

Πρωταρχικός μας στόχος, από την πρώτη μέρα της ίδρυσης της εταιρείας μας έως και σήμερα είναι η άριστη ποιότητα κάθε κατασκευής που αναλαμβάνουμε.
 

 

 
 
Η εταιρεία διαθέτει σύγχρονα εργαλεία και μηχανήματα, τα οποία τηρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές και μπορούν να ανταπεξέλθουν ακόμα και στα πιο δύσβατα εδάφη προσφέροντας τις λύσεις που χρειάζεστε.Τα υλικά που χρησιμοποιούμε  τα προμηθευόμαστε από αναγνωρισμένους προμηθευτές ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε την αντοχή στο χρόνο.

Τα πακέτα υπηρεσιών που προσφέρουμε είναι σύγχρονα αλλά και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε την ιδανική λύση για το έργο που θελετε να αναλάβουμε.
Εξυπηρετούμε άμεσα τα Χανιά, την Κρήτη, την Ελλάδα, την Κύπρο και την Βουλγαρία κατόπιν συνεννόησης.