2821112995 6972111980 ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΩΝ/ΝΟΥ 87, Χανιά omilos.loukakis@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
 
 
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
LOUKAKIS BLC | Τεχνική Εταιρεία - Χωματουργικά Έργα - Κατασκευαστική Εταιρεία Χανιά Κρήτη

Η τεχνική εταιρεία LOUKAKIS BLC εδρεύει στη Σόφια στη Βουλγαρία από το 1993 και επεκτάθηκε στην Κρήτη και τα Χανιά από το 2020. Η εταιρεία δραστηριοποιείται όλα αυτά τα χρόνια με τεχνικά έργα, με χωματουργικά και κατασκευαστικά έργα παρέχοντας ποιοτικές και οικονομικές λύσεις εξυπηρετώντας πελάτες στα Χανιά, την Κρήτη, την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Βουλγαρία .

Διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό, μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε.

Ο συνδυασμός της εμπειρίας μας, με τις τεχνικές μας γνώσεις, μας επιτρέπουν να αντιμετωπίζουμε με ταχεία εξυπηρέτηση κάθε εργασία που μας ανατίθεται και να φροντίζουμε πάντα ώστε το τελικό αποτέλεσμα να ικανοποιεί πλήρως ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Με συνέπεια και επαγγελματισμό μπορούμε να αναλάβουμε τεχνικά έργα, κατασκευαστικά έργα και χωματουργικές εργασίες.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στις τεχνικές εργασίες, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων και έχουμε συνεργαστεί άψογα με δήμους, ιδιώτες και εταιρείες στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Βουλγαρία.
 
   
Έτσι, έχουμε αποκτήσει όλη εκείνη την πείρα που χρειάζεται και η οποία μας επιτρέπει να μπορούμε να φέρουμε σε πέρας κάθε σχετική εργασία, όσο δύσκολη και αν είναι.

Στόχοι της εταιρείας μας είναι αφενός να παρέχει διαρκώς υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός της και ο εμπλουτισμός των υπηρεσιών που προσφέρει προκειμένου να μπορεί να καλύψει κάθε σας ανάγκη.
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε την ιδανική λύση για το έργο που θέλετε να αναλάβουμε.
Εξυπηρετούμε άμεσα τα Χανιά, την Κρήτη, την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Βουλγαρία κατόπιν συνεννόησης.